Strutar

Kan inte hjälpa det!    Jag får hela tiden uppslag till nya innovationer. Det är bara att vara lite extra vaken. Jag som katt sover visserligen när ni människor är igång som mest men jag har alltid ett öra vaket så att jag hör om något händer som gör att jag även måste öppna ett öga eller två.

   Kolla denna strut här intill t.ex. Ser han lycklig ut kanske, hunden?
Mer slokörad tax får man väl leta efter!
Men “fräs” alltså, vem satte på honom en plastparabol?! Han ber ju så tydligt, för att bli av med den och han är ju inte så smart att han klarar att ta av den själv heller. Men nej då den ska vara på och där ska den sitta tills tassen är läkt helt enkelt. Jag hade själv aldrig gått med på något sådant dumt och obekvämt. Man kommer ju inte åt att göra sig rent ens. Så himla klaustrofobiskt speciellt när man är en katt med fri själ.

   Alltså, Matte, hitta på nå’t. Gör någonting! Allt är bättre än denna otympliga plaststrut som han puttar runt mig med och som dessutom omöjliggör för honom att gå till hans favoritställen under stolar och bord. Jag ska verkligen se till att inte göra mig illa för då måste jag rymma hemifrån för att slippa dumstruten.
www.northernwell.se

Leave a Reply