Nytänk

by Turi-Studio

Min Matte har börjat i ett EU-projekt.
    Hon behöver allt stöd och inspiration hon kan få säger hon. Jag tycker hon har fullt upp ändå och jag är ju här som inspiration och stöttar henne.
    Projektet heter “Nytänk” och drivs av Mentorpoolen i Göteborg. Under hela hösten ska det pågå och det innebär visst massor av nätverksmöten med andra kvinnliga företagare, föreläsningar om bl.a. marknadsföring och juridik. Workshops om mental styrketräning och kommunikation. Fler timmar coachning ingår också. Kul för henne, fast har hon tid till det?
    I dagarna ramlade det in massor av beställningar och intresseanmälningar från hästföretag i Holland och Belgien som hennes kollega hade skickat mail till. Det innebär alltid massor av förfrågningar kring hur man betalar via banken t.ex. Några kan inte betala via Internet och har aldrig hört talas om EU-standarden med BIC och IBAN som man använder för att överföra pengar mellan länder. Superenkelt egentligen men vissa har inte gjort det förut så det blir en del mail fram och tillbaka.
    Hon ränner omkring här hemma och snubblar över mig och hunden i all hast då hon bär kartonger så att hon inte ser oss.
    Men, hallå alltså! Jag vill ju ligga i ditt knä framför TV:n och mysa till det. Går jag in i TV-rummet hittar jag bara massor av fotbollstokiga som skriker och gormar över gjorda och inte gjorda mål. (Tänk att man kan hetsa upp sig så för en bolls skull.)
    Kände mig tvungen att hitta en bild som emfaserar att jag vill ha uppmärksamhet. “Listen Up” (Hör upp)- bilden är inte klar ännu men jag tycker den blir bra. Bara jag får lite färg och syns mer så att hon både hör och ser mig bättre. 
Jag kan komma med mycket bra idéer. Ni har väl sett hur “Hitch” och “Loop” kom till egentligen? Titta in på Mattes hemsida: www.northernwell.eu och kolla in under Galleri, allra längst ner finns jag!


    

www.northernwell.se

Leave a Reply