Lugn i stormen

Vädret verkar inte kunna bestämma sig.

Kalla vindar och varm sol, och detta ska kallas första sommarmånaden! Jag får fortfarande passa på att få extra värme från Mattes bil när hon kommit hem och motorhuven är så där ljuvligt varm.
I vinden kommer mycket flygande just nu. Utöver pollen i massor kommer även små fallskärmar flygande som lugnet i stormen. Har ni kollat in den  fantastiskt innovativa konstruktionen maskrosfröna har? Gjorda för att kunna föra fröet långt men ändå behålla lugnet liksom. De seglar fram i sin egen takt med bibehållen rakryggad hållning.
Matte skulle behöva den balansen nu. Hon har svårt att hålla fokus samt lugnet och samtidigt få the mission completed som de säger på TV.

Tänk om hon kunde segla fram likt ett planteringsmoget maskrosfrö? Go with the flow, bara! Hon måste ta beslut om var nästa order av den portabla sadelhängaren “Hitch” ska tillverkas här näst.

Indien verkar vara på framkant och anses av många vara nästa land på frammarsch med nästan en miljard invånare! Fatta! Hur mycket katter finns det inte där? Glad att jag slipper försöka hitta ett revir i en sådan miljö!
Men Indierna har inte samma tillgång till de material Matte är ute efter. Kina verkar vara där hon måste tillverka sina speciella stora aluminiumkrokar och tyger av särskilt material och styrka. Hon fick nyss ett prov från Indien och tyget var inte alls lika fint som det hon har använt hittills. Jag gillar det Kinesiska tyget bättre för det är som att ligga på sidenlakan! Mjukt och blankt med härlig lyster!
Så, det får väl bli Kina en vända till eftersom lagret håller på att ta slut. Lite förändringar blir det med själva produktern “Hitch” också så det känner hon är bättre att ta med den etablerade kontakten hon har i Kina. Så, kanske ger hon sig av till det stora landet i öster snart igen.

Jag har packat väskan så jag är beredd!

Mjau!
www.northernwell.se

Leave a Reply