Kat(t)astrof!

Kanske överdriver jag lite, men Matte har kollat in andra katter!!!

Hennes talangfulla väninna konstnärinnan Marie som också ingår i samma uppfinnarförening har målat riktigt fina katter på sina tavlor faktiskt!
De katterna verkar vara lekfulla och må bra trots att de inte bor på landet. Undrar om det finns möss och fåglar att jaga i Borås också?

På bilden nedan ser ni en katt som bor hos djurparkschefen och det är visst hans favoritdjur i hela djurparken. Så fatta vad vi katter är populära! Det är nog för att vi är så påhittiga och samtidigt inger lugn.


Marie har ett eget galleri i Bytorp “Lilla Galleriet” där hon och hennes konstnärsgrupp visar sina alster. Önskar någon annan ställa ut går det också bra. Klicka på länken ovan så kommer ni till hennes Facebook sida.

Personligen tycker jag hon gjort riktigt bra val av objekt att måla här intill! Även om hon även målar porträtt av människor och t.o.m. fick många att vara med på en reklamkampanj som syntes över hela Borås. Hade jag blivit tillfrågad hade jag också ställt upp, bara så att ni vet att jag inte är uppnosig bara för att jag bor på fina landet.
Min Matte har också en Facebooksida som ni gärna får GILLA
 www.facebook.com/northernwell
Utlottning av hennes innovativa produkter sker med oregelbundna mellanrum.

www.northernwell.se

Leave a Reply