Cat-test kvalitétsäkring

Hon åkte utan mig och se hur det gick…hon fick inte komma vidare till den riktiga juryn i ett nytt program som TV ska spela in och som heter Uppfinnarna.
Det är inte bra att lämna sin katt utanför, varken i början i processen eller när man ska försöka impa på någon utomstående.
Jag skulle ha fått veta vad hon tänkte ta upp på “castingen” som det så flott heter. Då hade jag kunnat ge henne goda råd och kanske också hunnit kvalitétstestat hennes nya prototyp.

Ett “cat-test” går bl.a ut på att jag pickar med klon för att se om prototypen håller för vassa saker. Jag biter och rycker också i det som sticker ut så att hon ser att det finns vissa saker som borde tas bort och inte ska hänga och slänga. Jag bollar med prototypen mellan tassarna för att se om den håller för omild hantering. Sedan trampar jag med pumpande framtassrörelser över hela grejen, fram och tillbaka flera gånger, för att se om den tål att slitas på. Tyvärr kommer Matte på mig ibland och avbryter mitt test så jag får börja om eftersom jag inte kommer ihåg vart jag var i processen när hon schasade mig. Fattar hon inte att jag bara vill testa.
Jag tycker hon var så dum när jag inte fick “cat-testa” hennes nya idé innan hon åkte hela vägen till Jönköping och satt ute i det kalla Vätternvindarna en hel dag för att efter 8 timmar åka tillbaka hem utan någon feedback och med en färgglad påse fylld med otestade oanvändbara prototyper.
Hur tänkte hon här?
Ett tassavtryck från mig borde ju vara en kvalitétstämpel!
Läs även andra bloggares åsikter om
Blogglista.se

www.northernwell.se

Leave a Reply