Att ses eller att synas!

Vi katter har visst ett vidare synfält än människor och vi är inte rädda för nattens mörker eftersom vår syn är så mycket bättre då vi har fler stavar för att se mer ljus men färre tappar för färger. Men ni människor ser faktiskt bättre än vi på långt håll. Vet du varför vi har lodräta avlånga pupiller istället för runda som ni? Be mig inte förklara mer för jag är ju bara en katt.
Jag ser mer än min Matte tror och hon fattar inte hur mycket jag egentligen ser utan att synas.

Att titta på bilder eller en video verkar var en stor hobby hos er människor så jag länkar er här till min Mattes video, om produkten LOOP, som nu äntligen har översatts till svenska! Ja, hon är lite tvärtom, jag vet. Men hon vill ju visa den på Gekås-mässan den 16 augusti så då får hon anpassa den helt enkelt för att synas. För där hade en engelsk version varit miss-anpassad. Nu är den mäss-anpassad eller mass-anpassad, ha, ha!

Nu sluter jag mina ögon för jag har blivit människoanpassad såpass att jag gärna sover när min Matte också gör det, om natten. Vi ses!

www.northernwell.se

Leave a Reply