Annars?

Utöver att jobba med uppfinningar har Matte:
Två egna islandshästar som hon rider och sköter om. Dem kan jag tolerera och jag har fått mysa på hästryggen jag med, varmt och skönt. Här är en intressant länk till vad en häst kan ha för inverkan på tjejer.
En äkta man sedan 25 år tillbaka, Husse, som inte gillar mig alls för hans ögon börjar rinna. Han går hellre ut i skogen och kollar in de vilda djuren. Ibland har han hittat något dött som han släpar hem så jag är inte ensam om detta här hemma.
Två universitetsstuderande söner som när de bodde här på gården klappade mig men inte brydde sig så värst mycket om mig. Stallet var inte deras favoritplats på jorden.
Jobbar också som IT-konsult med enkätundersökningar för DataInstitutet. Matte och Husse startade det företaget redan 1991 då Matte blev av med sitt lönejobb som datorsäljare, jag var inte född då så jag vet inte mer än så. Sedan ville Husse hellre jobba med skog och renoveringar än datorer och där vill jag ge honom vacker tass. Förståndig karl. Nu driver Matte det vidare samtidigt med bifirman Northern Well.

Styrelseuppdrag i “Uppfinnarna i 7-härad”, en förening för uppfinningsrika med idéer. Mötena är under sekretess så jag har aldrig ens fått vara med utanför den stängda dörren. Det måste vara för att jag har extremt bra hörsel och minne. Matte vill uppmana er att gå med i en sådan förening som finns i hela landet. Kolla in under SUF så hittar ni den närmast er.

Annars är det lugnt. Lugnet före åskstormen som jag ser i horisonten!

www.northernwell.se

Leave a Reply