Uppfinnarhotellet

Hon kör med mig! Att vara Northern Wells bloggarkatt har varit en sann resa men inte en semesterresa under juni månad. Matte har varit med i en bloggutmaning som drivna Linda på Eko Web Solution startat. Utmaning var ordet! Gissa vem det är som får vara påhittig och alert?

Matte har roat sig med att läsa massvis av bloggar och skriva ner planer för framtiden samtidigt som hon fixar med de senaste ordrarna och beställningen som ska komma från Kina. Skype, Spotify, Facebook, Fortnox, Youtube och diverse andra program ligger öppna på datorn.
Och.
Nu ska hon visst tillsammans med en uppfinnarkollega driva hotell också. Uppfinnarhotellet som ska ligga i Göteborg på Teknologgatan 2. Ja, ni ser hotellet på bilden nedan.

Så här skriver hon:

“Vi vill skapa en gemensam arena genom att lansera Uppfinnarhotellet.

Vi vänder oss till dig som: Är uppfinnare eller kreatör.Har eget företag.Vill träffa och sitta tillsammans med likasinnade.Har en produkt eller tjänst du vill marknadsföra.Behöver webshop, skyltfönster och butik.

Hos oss kan uppfinnare: Sitta & stå, Skapa & fundera, Marknadsföra & sälja.Konferera & träffas, Få & ge hjälp, Lyssna & hålla föredrag.  

Vi erbjuder: Kontorsstolplats i kreativ miljö i Göteborgs centrum nära Götaplatsen och Chalmers.Skyltfönster i fysisk butik samt webshop.Föreläsningar, workshops och afterwork.Tillgång till ett exklusivt och kreativt kunskapsnätverk.  

Gemensam marknadsplats. En gemensam marknadsplats får kunderna att lättare hitta oss samt övriga affärskontakter så som distributörer och grossister m.fl.Konceptet ska sedan även införliva företag som erbjuder konsulttjänster, investerarkontakter, hjälp och stöd med vidareutvecklingen m.m.Vi vill i första hand vända oss till alla uppfinnare i Norden men senare även övriga Världen.

Jag som trodde ett hotell var en plats dit man åkte för att sova i en mjuk dunbäddad säng! Det har jag sett dem göra på TV. Ser alltid så underbart bekvämt ut. Men jag tycker ändå bäst om halmbädden i stallet.
Du som har orkat läsa ända hit ska här få en länk till “Sommarens hetaste innovationstrender“. Men jag vet att Matte följer inga trender, hon skapar egna.

www.northernwell.se

Leave a Reply