UK is OK

På väg igen! Och jag får aldrig följa med. Inom EU får väl katter åka fritt, eller?
Jag stannar här och har det lugnt och skönt i mitt stall. Kollar så att inga obehöriga kommer in och kollar de senaste prototyperna eller markerar dem som de jäkla hankatterna gör. Jag säger till Matte att inte lägga något i stallet som är värdefullt för vips är någon hankatt där och ska markera och jag kanske just då är och äter upp fågelmaten eller något annat kul för jag kan ju inte vara där och vakta hela tiden.

Fågelmathållaren har Matte hängt upp i en LOOP runt en stor trädgren här ute så att bara småfåglarna kan sätta sig och äta. Eftersom jag inte är av den vigaste sorten så håller jag mig till det som grannarna lämnar utanför sitt hus, lite potatisrester och annat.
Matte åker till London och ska träffa någon som vill ta in de där hästprodukterna på den Engelska marknaden. Smart att åka påskveckan, not! Dyrt att resa och dyrt att bo. Jag får väl ingen kattmat på en vecka nu utan får klara mig på de möss som vaknat till liv efter vintern!
Har ni sett snygga bilder som hon har satt ihop, tillsammans med Helena på Mansås Grafiska, så att kunderna ska förstå bättre vad de kan använda LOOP till. Det ska visst vara båtar, campare och andra friluftsmänniskor som snart får möjlighet att använda den smarta hängaren. Hundburar och bilgaller kan ju vara fulla med LOOP för alla saker som ska hängas och stöttas. Såg dock att en hund i mattes kompis bil gnagde sönder allt i sin bur och allt som hängde på så där får ju karbinhaken fästas utan band.

Zebramönster och Leopardmönster verkar helt inne i år. Nu har Borås Djurpark tagit in de LOOPar med just de vilda färgerna på banden. Det känns ju väldigt “spot-on” så att säga!
Det roligaste är ju att det funkar och att möjligheterna egentligen är oändliga.

LOOP – Get attached!

www.northernwell.se

Leave a Reply