Matte fyller 50

Idag är det en väldigt speciell dag i min Mattes liv. Hennes hjärta har slagit under 50 års tid. Ibland har det slagit extra fort så som när hon skulle vara med i TV-programmet Draknästet. Ibland har det slagit långsammare än vanligt som när hon är vid sommarhuset i Grebbestad. Annars verkar hennes hjärta slå alldeles lagom, si så där 70 slag i minuten. Ett stackars katthjärta slår ju hela 120 slag i minuten så inte undra på att vi inte får leva lika länge som till 50. Äldsta katten i Världen blev visst 33 år vilket är riktigt gammalt. Orkar inte räkna ut hur många slag det hjärtat hann slå, men många är det.

Nu slår Mattes hjärta extra hårt idag med allt som ska städas och tvättas. Festen i dagarna 4 varade under hela Valborg och helgen och jag blev trött bara av att ligga och titta på. Men Matte är så nöjd och glad för all uppvaktning och festen blev visst väldigt lyckad och rolig tack vare alla som kom. Jag tycker hon skulle ha ett eget Bed & Breakfast för det är ju liksom så det är här ändå. Huset fullt och dessutom stugan och vandrarhemmet fyllt.


Matte säger att hjärtat har svämmat över under helgen och jag fattar inte vad det innebär men hon är glad och lycklig och det är ju det viktigaste. Nu väntar jobbet på att hon ska packa och göra klart den stora ordern från England som ska skickas i slutet av veckan. Så, ut med dig Matte och märk lådor och sätt dem på pallar. Jag kollar dina gratulationer på datorn så länge. GRATTIS!

www.northernwell.se

Leave a Reply