Tjuvkikat

     Jag vet vad folk i Sverige och andra länder tycker. Alltså jag siar inte eller så, ser in i framtiden alltså, utan jag vet!!! Men ni får inte avslöja att jag har givit er den här informationen innan allt är klart. Det är bara så att jag har lyckats få en förhandstitt, eller jag har helt enkelt tjuvkikat när Matte har kollat resultatet några gånger. Det är ju lite kul att kika så där med ena ögat så att hon inte tror att jag ser, sova räv heter det visst. Fattar inte varför det heter så när vi katter är mycket slugare.
    Alltså Matte håller på med någon undersökning för att ta reda på lite mer om vad kunderna, hästmänniskorna, tycker om för färger. Svenskarna har en klar favorit, det såg jag tydligt. BLÅTT. Men konstigt nog ogillade de GULT nästan sämst av alla färger, näst efter ROSA. LILA var det faktiskt en del som gillade men fler ogillade.

      På den engelsktalande undersökningen gillade de mest SVART och BLÅTT. Det lustiga där är att lika många gillade ORANGE färg som ogillade ORANGE färg. GULT var i botten. ROSA hade också den nästan lika många GILLA som OGILLA.    Så nu kanske hon tillverkar en blå/svart/orange “Hitch” eller nåt? Fniss! Vissa människor vet ju inte ens vilken hårfärg de ska välja så hur kan hon fråga dem om vad de gillar. Vi katter har inte så mycket att välja på, vi blir som vi blir. Men vi tjejkatter är de enda som kan vara sköldpaddsfärgade säger veterinären. Något med gener och två X eller nåt sånt. Men vi är inga sköldpaddor och jag är som tur är inte färgad så, hur nu det kan se ut? Jag har aldrig sett en grön katt.

www.northernwell.se

Leave a Reply