Puh, filminspelningen är klar!

Matte hälsar och tackar alla som bidrog till att reklamfilmen blev av och genomfördes med bravur. Hon kom hem sent på natten efter vad jag förstod en lång händelserik dag.
Det blev sju scener där LOOP by Northern Well användes i olika sammanhang. Det hela tog 14 timmar och 21 personer krävdes för att det skulle kunna bli så bra. Jag såg henne inte på hela helgen och hon kånkade och bar gamla grejer från ladan till hästtransporten och såg ut att vara ute på hal is eftersom hela gårdsplanen var som en skridskobana.
Jag höll mig till sadelkammaren där Matte tagit bort hylla och bord så inget är sig likt. Jag får väl vara glad att korgstolen med min favvosovplats fick vara kvar och inte snoddes till rekvisita.
Älghornen t.ex. som bara legat i ett hörn fick bli fin dekor och köpmansdisken som samlat damm fick nytt liv som floristdisk.
Inspelningen skedde på en vanlig arbetsplats men ändå inte. Marketplace i Borås. Där fanns mycket plats för sceneri, kameror, make-up stol, stylist kläder, matplats och mingelsoffa.
Navet science center som ligger våningarna under hade som tur var öppet för allmänheten och där hittades flera detaljer och rekvisita som inte hade funnits någon annanstans eller som Matte hade “glömt” att ta med.
Dörrarna ni ser på bilden här intill är målade av producenten och filmaren själva. De gjorde 6 olika dörrar för att dölja den glasdörr som är bakom in till ett konferensrum. Smart idé. Nu fick de mycket mer bredd att filma mot så att statisterna kunde komma gående och inte bara stå stilla.
Kolla bilden ovan och jämför med bilden i förra inlägget nedan så ser ni samma vägg fast före och efter.
Häftigt värre!

www.northernwell.se

Leave a Reply