Fågelmat

Matte matar fåglar nu när vintern ännu inte släppt sitt grepp. Såklart använder hon sin produkt LOOP som hon liksom loopar runt trädgrenen och sen får en superb krok att fästa hela fågelmataren i. Förut hängde den på sniskan väldigt osäkert på den smalaste grenen. Ingen fågel vågade sitta särskilt länge då den liksom gungade och kändes osäker för de stackars små liven. Men eftersom jag har en sån snäll och uppfinningsrik Matte sitter fågelmataren nu väldigt stadigt, och det är ju bra för mig. Alltså, det som är bra för fåglarna är också bra för en jägarkatt som jag själv. Fångade en nötväcka här om dagen, kalas!
TACK  MATTE!

Matte jobbar vidare med ny hemsida och nya visitkort. Det kommer att bli ett två-sidigt visitkort där en sida är svart och en är vit. Snyggt tycker jag som ändå ser allt i svart-vitt när det är mörkt.
Alla produkter kommer att skickas med båt från Kina nästa vecka. Båten tar sen en månad att komma fram så det blir inte förrän i maj allt kan vara på plats, vilket är lite sent. Matte har ju påbörjat den här omgången redan i oktober så det känns som om allt tar sån himla tid. Att hon orkar hålla ut!
Jag har ju hört henne tala med agenter för att kunna få hem produkterna så snabbt som möjligt men det är för dyrt med flyg och båten måste bokas i god tid för att få en plats.
Det blir 70 kartonger med LOOP och 120 kartonger med HITCH denna gång. Var nu de ska få plats när de väl kommer fram kan man ju undra.
De exakta måtten på kartongerna och vikten måste anges till fraktbolaget samt vad de innehåller. Skönt att Matte i varjefall får hjälp av en bra “Shipping agent” som hon slutit avtal med och verkar få bra pris.
Eftersom hon ska ha film release party snart sätter jag min vänstra tass på att hon tar hem några LOOP med flyg. Hon måste väl ha något annat att visa upp än de saxade kartongerna med påklistrat papper som hon tagit kort på här hemma.

www.northernwell.se

Leave a Reply