Bloggutmaningen

Att slå sig till ro och sitta i den gamla lagade träsoffan ute på verandan och klappa mig en hel eftermiddag i solen, det är min högsta önskan att Matte ska göra. Men jag får nöja mig med att bidra med inspiration till hennes uppfinningar. Nu har hon lagt in sig i en sk. bloggutmaning för företagare som visst går ut på att få fler att läsa denna blogg och att man ska bli inspirerad av andras bloggar. Det är ju bara att klänga sig fast i fartvinden med sina välvässade klor. Vi som bara har bloggat några ggr i månaden hittills.

Så vi, min Matte och jag Eureka, vill passa på att hälsa Linda, Marion, Dorotea, Margaretha, Yvonne, Sanna, Martina, Britt-Marie, Annika, Nathalie, Jeanette, Maria, Johan, Pia, Ida, Lena, Jessica och ännu en Yvonne välkomna hit! Det ska bli kul att få höra vad ni tycker om innovation och kanske har ni egna idéer?

Min Matte tycker att…
…det roliga med innovation är att det är något nytt som ingen gjort förut, eller rättare sagt oftast en ny variation på något som finns sedan tidigare.
…det svåra med innovation är att det är något nytt som ingen har koll på att det finns eller efterfrågar.
…det spännande med innovation är att jobba med att marknadsföra och få olika målgrupper att förstå det fantastiska med sin innovation.
…det jobbiga med innovation är att det tar tid att ta fram och sedan år att få ut dem på marknaden.
…det häftiga med innovation är när det händer. Marknaden börja se och fatta!
…det fantastiska är att efter många års slit se sina innovationer på återförsäljarnas hemsidor och få positiv feedback.

Jag kurrar i Mattes knä och känner mig stolt jag med för jag har ju en tass med i allt hon gör, bara så att ni vet.

Här kommer några länkar där du kan se att Mattes innovationer är på väg ut i Europa:
HORZE
BATTLES

www.northernwell.se

Leave a Reply