Tomt har det varit här hemma

Som stallkatt ligger jag mest på höet och myser och det har jag gjort mycket nu när min Matte varit bortrest. Äntligen är hon hemma så att jag får krama henne och mysa lite. Älskar att titta ut över hennes axel och samtidigt få kel.

Hon har varit på spännande resa långt borta i Kina. Det tog 14 timmar att resa dit hon var. Sedan har hon åkt tåg, bil, buss och inrikesflyg också till 5 olika städer och 3 olika provinser samt 9 företag på 11 dagar. Nu fattar jag varför hon var så upptagen innan hon åkte. Planerade alla resor och besök i detalj för att få det att funka.
En kinesisk tjej, Melody, som bor i Nanjing har varit med henne under alla företagsbesök. Tjejen har egen firma och hjälper bl.a. utländska  företag i Kina. Verkar ju perfekt då hon också är engelsktalande. Nu efter alla dagar med 12 timmars arbetsdag för det mest, vet hon vad Matte vill ha från företagen och kan granska och fixa under produktionens gång i höst/vinter. De träffade väskproducenter, kroktillverkare, förpackningsföretag och bandtillverkare. Det är visst många delar i en produkt. Komplext och svårt att få allt att bli som det är tänkt att det ska vara.
Nu får vi hålla tummarna att det blir två färdiga produkter tidigt nästa år som hon är stolt över och kan sälja.

www.northernwell.se

Leave a Reply