Samarbeten

Matte nätverkar, Skypar, talar i telefonen, Facebookar och samarbetar i största allmänhet. Vi katter är oss själva nog, och jag tycker bäst om att utnyttja andra. Vill jag ha värme, lägger jag mig på en hästrygg. Fåglarna använder hästryggarna för att plocka hår till sina bon. När Matte lagt ut fågelmat eller ännu bättre, brödskivor på grenarna, är det fest. För mig alltså. Fest på bröd, frön och fåglar. Bra samarbeten, verkligen! TACK Matte!

För att få ut sina produkter försöker du ju hitta en strategi. Hästkopplingen är ju uppenbar men LOOP, den där fiffiga hängaren som gör att spänner och annat inte välter när katter dricker ur dem (!), kan ju användas till supermånga saker. Nu säljs den till Baby/barn butiker, frilufts och båtbutiker bl.a.

Men det är väl inget att “hänga” upp sig på tycker jag! Du får ju så bra hjälp, Matte. Av Business Sweden så att personer utanför Sverige också ska få möjlighet ett se uppfinningarna. Perfect Sit of Sweden, som också är ett duktigt innovativt företag, där har ni ju verkligen hittat varandra, eller hur? Smarta saker som fattade tidigt att det du gjorde var en smart grej och så Uppfinnarna i 7-härad. Det verkar ge dig så mycket energi att vara med på de mötena.

Det verkar finnas så mycket uppfinningsrika människor där ute. Jag tycker katter har stått stilla i utvecklingen alltför länge. När ska vi få se en trefärgad hankatt som jag kan “Get attached” to, tro?

LYCKA TILL på jurybedömningen av EU WIIN i Stockholm, Matte!

www.northernwell.se

Leave a Reply