Paris har fått en LOOP – kan du hitta den?

Paris har ju inte något eget “Göteborgshjul” eller “London Eye” så min Matte tog med sig LOOP till Paris.
Tur att jag slapp åka med dit för hennes ressällskap fick stå ut med mycket pinsamheter då LOOP plockades fram i tid och otid. Bl.a. vid Montmartre, Moulin Rouge, Tour Eiffel och Sacré Coeur som ni kan se här. Men jag kontaktade min vän Dino som bor i Paris så att han kunde hålla koll åt mig.

Eftersom LOOP är en produkt som Matte designat och tillverkar i Kina, tyckte hon visst att hon ville följa den kinesiska traditionen, som nu också är utbred i Europa, att sätta ett kärlekslås på en bro. Hon satte några LOOP krokar på staketet till en av broarna i Paris. Men hon har missuppfattat syftet, man ska ju vara en kärlekspar och nyckeln till låset ska slängas i Seine säger min vän Dino, som är med i filmen “En katt i Paris”. Kärlekslåsen sitter på flera broar i Paris bl.a. på Pont des Arts. Många lås ser ju ut att vara bara vanliga simpla lås som någon skrivit dit namnen på men vissa är visst snygga och graverade, berättar min vän Dino.

På LOOP står det ju endast “NOT FOR CLIMBING” på ena sidan och på andra sidan “by NORTHERN WELL”. Inte precis något kärlekspar men möjligen skrivet av kärlek. Alltså använd inte LOOP till något som är för tungt eller som säkerhetsrem. Tänk på att något som väger 5 kg utan rörelse väger 10 ggr mer när det faller fritt, säger han som vet det mesta. Matte satte fast sin kamera i väskan så att hon kunde använda den utan att tappa den efter att ha klättrat upp de över 300 trappstegen till Sacré Coeurs utsiktstorn. När det regnat kunde hon även hänga det lilla paraplyet utanpå väskan med hjälp av LOOP.
Bara jag slipper sitta fast så är jag nöjd. En katt ska leva fritt tycker både jag och Dino, min vän i Paris.
Ska du till Paris i sommar? Hittar du krokarna och tar ett kort så kommer du att få två paket LOOP av oss.
Skicka bara in ditt bildbevis på FB: https://www.facebook.com/LoopByNorthernWell och GILLA sidan.

www.northernwell.se

Leave a Reply