Paket och paketering

Frågan är om det blir någon julpynt, gran eller ljusstakar i fönstren. Det luktade gott i huset i söndags för då bakade hon en stund. Julen närmar sig så man borde tänka på paket under granen men min Matte tänker mest på paketering av sina produkter just nu. Jag kikar upp från min vrå då och då och ser hur hon klipper, viker och klistrar i papper, kartong och gamla plastförpackningar

Det är viktigt att produkterna syns bra i en butik vilket har varit problemet med tidigare versioner då hon inte tänkte på detta utan bara hade plastpåse till sina produkter och en separat skylt. Syns ju inte och produkten är svår att förstå.
Den nya “Loop”, som ju är en stor, lätt men stark och speciell krok, ska få ett nytt fräscht och tilltalande utseende som framför allt ska tilltala den stora kundgruppen kvinnor/tjejer. Hon vill alltså inte bara att hästtjejer ska tycka kroken är bra att ha utan vill att fler inser dess styrka (!). Som hennes högst delaktiga assistent är jag glad att hon tänker utanför stallet. Jag kan hålla ställningarna här hemma så kan hon springa på mässor och nätverka så mycket hon vill. Hon behöver komma ut och kolla läget på de andra marknaderna. Tur att hon nu tar hjälp av tre duktiga tjejer som hon ska samarbeta med. Då kan jag sova lite lugnare i mitt hö.

www.northernwell.se

Leave a Reply