Northern Well flyttar

Mitt liv som bloggarkatt och taleskatt för Northern Well verkar gå mot sitt slut.
De ska överge mig. Jag har nog hört hur de har viskats bakom min svans.
Northern Well ska flytta till Borås. En stallkatt kan ju inte leva i en trappuppgång! Här på landet finns det hö, jordkällare och sorkar. Vad finns det i stan? En och annan fågel och jädra stora råttor antagligen. De rår jag ändå inte på. Bilar i massor så mina kattliv lär få ett dråpligt slut om jag flyttar med.

Min Matte har jobbat stenhårt sista tiden med framtagning av de nya versionerna av Northern Wells produkter. Hon sitter dagarna i ända vid datorn. Klipper och klistrar papper med kartonger och gör massor av hål. Talar jättehögt på Skype för att det är så långt bort till dem i Kina. Tur att hon har lite hjälp nu, av proffs. Ja, det lär hon behöva eftersom hon ska göra en produktvideo och lansera “LOOP by Northern Well” på nya marknader. Självklart måste man ha ett fint kontor då!

Inte för att skryta men ni kanske kan säkert lista ut att loggan här bredvid är en copycat. I vintras gjorde jag några lovar i snön och mönstret tilltalade visst min Matte såpass att hon gjorde det till en logga. Hon kommer att sakna sin innovativa och kreativa katt, helt klart!

www.northernwell.se

Leave a Reply