LOOPar på hjärnan

    Jorådåså katt! Som hon har ringt, mailat och snott runt! Som hon har oroats över att det skulle bli rätt. Att hitta rätt paketering och få Asiaterna att göra precis som det är tänkt. Jag har ju bidragit med idén till loggan som sitter överst på paketet så jag har gjort mitt. Nu har jag mest legat och kollat med ett halvt öga på hennes datorarbete och lyssnat med ett halvt uppfällt öra på hennes många telefonsamtal. Varit rätt avslappnad och nöjd.
    Inför premiären för reklamfilmen “Ways to get attached” skulle det komma ett gäng paket med expressfrakt från Kina.

    Jorådåså katt! Det skulle till något kontrollnummer innan de kunde hämta upp paketen i Kina, och speditören i Sverige som hjälpte till visste inte vad de pratade om utan gav ut kundnummer och annat som förslag. Men det godkändes inte av Kineserna och speditören började ifrågasätta om de var seriösa och hur mycket Matte hade koll på vilka de var. Men…Kinserna hade rätt! Det var nya regler från januari där vi skulle fylla i en blankett här i från Sverige och skriva under. När väl detta var gjort var paketen i Kina inte färdiga att hämtas.
    Jorådåså katt! De hade de öppnat paketen och tagit krokarna och skickat till den andra fabriken som hade fått för få krokar till den patenterade sadelhängaren “Hitch”. Den sändningen var bokad med båten till Sverige redan och var tvungen att bli klar. De jobbar snabbt där borta och effektivt måste man säga. Fabriken matte har besökt och valt ut är verkligen seriös och bra. De har gjort allt för att förstå vad Matte har ändrat och fixat med paketen. De har inte haft det lätt. Min Matte hittar hela tiden på nya bättre lösningar men till sist måste tillverkarna sätta ner foten och säga att nu måste de börja tillverka om hon vill ha produkterna i tid.
   Jorådåså katt! Jag vet hur hon är och jag har försökt sätta ner tassen många gånger. Hoppat in i bilen och satt mig på intrumentbrädan för att demonstrera när hon bytt mitt foder t.ex. Hon ska alltid hitta på något nytt! Jag vill ha det foder jag gillar helt enkelt, inga nymodigheter för min del!
Men, det blev ju fantastiskt bra till sist! Här kan ni se alla olika LOOP paket som kommit i veckan! Ja, de kom alltså till sist! Nu väntar vi bara på premiären av filmen. Det ska bli så spännande!
 

www.northernwell.se

Leave a Reply