LOOP goes wild (en)

* Jag fick njuta av solen några dagar förra veckan, men annars är det lite för grått och kallt för att mössen ska vakna till liv ännu. De har i vilket fall inte ännu synts till. Men Matte matar fåglarna med massa gott i trädet utanför fönstret så jag har gott om jaktbyten i vilket fall.
* Nu är hon visst färdig med hur paketeringen ska se ut för LOOP ( där jag ju fixade loggan).
Allt är äntligen klart men för att sätta fast band och krok på förpackningen utan blistrad plast utanpå har hon fått hitta på en lösning som innebär fyra fästpunkter. Kroken måste ju sitta fast och inte ha möjlighet att tas loss separat från bandet. Det ser ut att fungera men hur ska hon visa Kineserna hur det hela är tänkt att vikas och fästas? Jo, det fick bli foto med steg för steg som hon sedan gjorde till ett bildspel. Sedan är det bara att be och hoppas på att alla kan följa de instruktionerna och att flera tusen paket inte blir fel.
* Filminspelningen av LOOP närmar sig och den 2 mars måste allt klaffa. Rekvisita och statister, kläder och make-up samt mat under dagen ska fixas. Hur det ska gå till är en gåta för tiden springer för fort säger Matte men tiden har väl bara en takt vad jag vet.
Matte efterlyser en Make-up artist som kan ställa upp denna dag. Dessutom behövs det statister. Hon kommer snart att gå ut med en efterlysning, men vill du vara med kan du kontakta henne via mail.

www.northernwell.se
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply