Kreativa människor

Här hänger Loop på boxen hos en av tävlingshästarna

    Nu har Matte haft en vecka full med jobb
eftersom det har varit en stor hästtävling och mässa i Göteborg.
Hon fixade så att alla hästskötare fick henne supersmidiga krok “LOOP by Northern Well” och att det också hängde en på varje box till den fina hästarnas hinkar etc. Sen stod hon på Mässan Eurohorse under fem dagar tillsammans med en sadeltillverkare som hade innovativa sadlar de ville visa upp. Passade ju så bra att de hette “Rebels of Sweden” tycker jag. “The saddle horses talk about” skriver de och hästen på foto ser ju ut att tala om att han är nöjd med att ha en mjuk krok på sin box tycker jag.
    Under mässan fick besökarna själva vara kreativa och komma på vad de tyckte LOOP kunde användas till. Många fiffiga förslag kom in och Matte lottade sen fram en vinnare av ett paket LOOP bland dem som var med och satte upp sin lapp på den kreativa väggen.
Här får ni läsa några av de härliga förslagen:
“Förlängning av hundbilbälte” — “Spänna fast presenningen över ensilagebalen i ” — “Hänga upp kläder eller andra saker när det blir fullt i garderoben” — “Klämma den i dörren på offentlig toalett att hänga väskan på, då kanske med en krok varsin ände” — “Kroka fast tyglarna när man rider så att de inte hänger och slänger när man skjuter pil och båge till häst” — “Samla ihop shoppingkassarna” — “Segelsäckshållare”.

Ja, ni fattar att det var hög nivå på kreativiteten och att LOOP har en allsidig användning.
Jag vill inte bli fast i en LOOP i en bil som hundarna verkar bli, så det är bäst att jag inte hoppar in i Mattes bil något mer. En gång sov jag över i bilen för alla dörrarna stängdes. Då hade jag det skönt vill jag lova!
Fundera ni också på vad ni skulle kunna använda LOOP till för snart kommer det en ny utlottning om ni gillar LOOP på Facebook.

www.northernwell.se

Leave a Reply