Hopp

Min Matte gillar att hoppa(s)!
Jag själv hoppar bara om jag får mina speciella vitamingodisar. De är så goda men jag hittar dem inte själv i sadelkammaren där jag vet att hon har gömt dem. Skönt att snön och kylan inte kommit riktigt ännu. Jag kan fortfarande ligga i min träklyka och trycka. Tomten var framme, det såg jag på julafton eftersom jag ju har supermörkseende.

Matte jobbar med att få in nästa order från Kina. De firar inte nyår som vi så det går bra att jobba hela julen och nyåret för Matte. Men hon har hållit det hela lite lågt eftersom hon ville vara mer med familjen. Klia katten och pyssla lite extra med hästarna är ju inte fel.

Mattes skrivbort avslöjar att det kommer några nyheter under 2014.

Något glittrigt, något blått och något pyttesmått!

Spännande! Men jag får inte avslöja något och helt ärligt vet jag inte vad det är hon pysslar med. Krokar högt och lågt är det i varje fall, det ser jag. Färggrant och stökigt kan det bli.
När hon svär har de tryckt fel på kartongen i Kina och måste göra om. När hon är lite gladare har de i Kina påpekat något hon inte tänkt på själv och det slipper bli fel. Det är ju skönt för henne att samarbetet funkar. Och fler samarbeten väntar i vår då hon ska ta sig vidare ut i Europa med de innovativa produkterna.

2014 är ett speciellt år säger Matte!
Jag hopp(as) för hennes skull!

GOTT NYTT KATTÅR önskar er öd-mjuka EUREKA!

www.northernwell.se

Leave a Reply