Hänga eller hängas?

Jag har hakat upp mig på en sak. Min Matte är ju helt fast på en krok.
Hur många timmar kan man lägga på en krok? Väldigt många! En krok är liksom inte bara en krok har jag fått veta. Den kan göras snygg, stor, stark och snäll. Den kan ha otaliga färger och den kan kombineras med olika designade band i varierande längd. Jaha! Och?
Hon har involverat hela släkten, halva bekantskapskretsen och massor av konsulter för att göra en ny logga, förpackning och reklamfilm. Jag bidrog ju till loggan men i filmen ville jag inte ens visa mina morrhår, fast hon bad mig. Jag vägrader! Hon fick inte in hästarna  i hissen till inspelningsplatsen, som tur var för hästarna är ju så mesiga och ifrågasätter inte hennes konstiga idéer! Så hon fixade en zebra och en leopard som stand-in! Hennes val men de verkar faktiskt verkligen populära.
Se bara på kundernas bilder här intill.
Och det bidde en film som nu har lanserats. Vad kan du använda LOOP till?

LOOPs reklamfilm “Ways to get attached” kan ni se nedan. Kan köpas via webshop hos https://northernwell.eu/
LOOP-Ways to get attached: http://www.youtube.com/watch?v=pBS1ic7otRs

www.northernwell.se

Leave a Reply