Godis

Jag tycker de är kul att leka med de här godisarna som är låter lite när man slår runt dem på golvet men de ska visst vara i godisburkar med lampa i locket och inte lekas med! Fy mej! Jag får inte leka med godiset.

Men jag har som vanligt gjort Matte en tjänst. Hon har varit tvungen att uppfunna en sked som hon ska ta upp godiset med för när jag lekt klart var de lite utspridda och hon fick går runt och plocka upp alla efter mig. Jag låg på soffan och tittade slött på, haha! Då kom hon på att det vore bra med en speciell sked att ta upp dem med. Ni fattar såklart inget men det här ska det visst bli verklighet inom en snar framtid. Fråga är bara vem som ska sälja detta? Det får hon räkna ut alldeles på egen hand. Jo, det mest gör hon ju själv när jag inte kan vara med.

Godiset kallas för KEYHUB. Det består av stora och små karbinhakar som min Matte har designat. I butiken kan man peka och välja en (eller flera) stora karbinhakar och sedan peka och välja olika små karbinhakar som kunden vill kombinera. Då bildar de ett nyckelnav som har olikfärgade nyckelringar och som samlar och hänger nycklarna. Det smartaste är ändå att Keyhuben har ett klicksystem som gör att kunden enkelt kan ta loss en nyckel från den stora karbinhaken när den behöver användas separat. Varje nyckel kan sedan klickas fast i sin tur i en väska, på jeansen eller på joggararmbandet. Smart för då har man alltid koll på nycklarna säger Matte. Ingen nyckel känner sig ensam och de får en samhörighet!
Mänskliga känslor fattar jag ju för som katt är ju ensamhet en dygd och samhörighet bara till för att få lite mat och kli på magen. (Har nycklar känslor?)

Men vad ska varje godisburk ha för namn? Alltså, om kunden pekar och vill ha så är det ju bra om burkens innehåll har något namn. Så det finns alltid något att fundera på i mitt liv med Matte. (Funderar på smakfulla namn: Näbbmöss, Bebiskaniner, Talgoxefjädrar, Musfällor eller något så gott som Matrester kanske?)

www.northernwell.eu

www.northernwell.se

Leave a Reply