Färger

Fåglarna har kommit till fröhuset vid köksfönstret. Nu kan man äntligen roa sig lite med att fånga en och annan. Jag gillar att fånga blåmesen mest, den är lite dum och hoppar ner på marken ibland och pickar i sig frön. Matte gillar också att titta för hon tycker det är så fina färger. Jag som katt ser ingen skillnad på färgerna ändå och fattar inte riktigt vad som är så speciellt med Domherren.
Nu ska Matte besluta om nya färger på nästa krok och har fastnat för färgen på Domherren. Den är visst lite rödaktig men åt det orangea hållet. Det kan ju bli bra men hur vet man vad kunderna köper i slutänden? Verkar vara svårt.

Hon är i vilket fall glad för alla tidigare färger har varit populära och kommer att återkomma, ingen försvinner. Det är också skillnad på vad kunderna köper i de olika länderna. Nu ska Matte vända sig till den Engelska marknaden och vem vet vad de gillar egentligen?
Som uppfinnare måste man ju också ta egna beslut och inte bara göra det som är populärt för stunden. En uppfinnare ska ju komma på egna idéer och kanske vara lite tokig ibland.
Snart kommer Mattes “LOOP Marine” just med båt till Göteborgs hamn.
Den kan du se här på fotot. Så får båtfolket äntligen en flexibel och snygg hängare som inte gör någon åverkan. En fantastisk bra krok helt enkelt!

Jag tycker själv jag har bäst krokar som jag vässar på stora trädet varje dag!
Välanvända och av toppkvalitét.

www.northernwell.se

Leave a Reply